Olet tässä

Koronarokotukset Närpiössä

Rokotusajan voivat nyt varata perusterveet 25 vuotta täyttäneet asukkaat jotka eivät kuulu riskiryhmiin ja 16 vuotta täyttäneet riskiryhmään 1 tai 2 kuuluvat asukkaat. Koronan sairastaneet henkilöt rokotetaan vasta noin 6 kk sairastumisen jälkeen. Ota tarvittaessa yhteyttä puhelimitse.

Puhelimitse: maanantaisin kello 13-14, 06 2249601

Verkkoajanvaraus: https://narpes.fi/fi/ajanvaraukset. Verkon kautta aikoja voi varata ympäri vuorokauden niin kauan kuin vapaita aikoja riittää.
Rokotukset Närpiön terveys- ja palvelukeskuksessa (kulku uuden aulan kautta), Kirkkotie 6

Kuulutko riskiryhmään?
Riskiryhmällä tarkoitetaan henkilöitä, joilla iästä riippumatta joilla on vakavalle koronavirustaudille voimakkaasti altistava sairaus tai tila. Riskiryhmä 1 rokotetaan ennen Riskiryhmää 2. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on määritellyt riskiryhmät, kts. tietoa koronavirustaudin riskiryhmistä

Muuta:  
Moni haluaa ottaa rokotteen. Suomen kunnat saavat edelleen vähemmän rokoteannoksia kuin tarve olisi. Uusia rokotusaikoja tulee kuitenkin tarjolle joka viikko, ja mahdollisesta odotusajasta huolimatta rokotteet tulevat riittämään kaikille halukkaille.

Tietoa rokotteista: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), koronavirusrokotteet

Keskusta-alueen rokotukset

Rokotukset tehdään Närpiön terveys- ja palvelukeskuksen pääaulassa, Kirkkotie 6.

Seuraa palvelukeskuksen opasteita kaupungintalon pysäköintialueelta.

Närpes Vård- och Servicecenter