Olet tässä

Sportlov 2021

Hiihtoloma 2021

SUSIVUORI
Vietä talvilomaa hiihdon ja hiihtosuunnistuksen merkeissä
Järjestämme lapsille ja nuorille talvilomaviikolla kivaa toimintaa hiihdon parissa Susivuorella. Hiihtoa ja hiihtosuunnistusta järjestetään lauantaista 27.2. keskiviikkoon 3.3. asti.
Goljatin hiihtolatu – avoin latu Susivuorella, kaksi eri pituutta. Pienemmille hiihtäjille noin 4 kilometrin pituinen Pieni Goljatinlatu ja isommille noin 12 kilometrin pituinen Suuri Goljatinlatu, molemmat reitit alkavat ja päättyvät saunalle. Pitkän matkan hiihtäjät voivat itse valita haluamansa reitin oman hiihtotaitonsa mukaan, ei ajanottoa. Reitit on merkitty maastoon ja ladun varrella saattaa huomata jänniä pikku yllätyksiäkin.

Hiihtosuunnistus
Kannattaa hyödyntää tilaisuus ja kokeilla hiihtosuunnistusta Susivuorella. Valittavana on kaksi eri reittivaihtoehtoa: aloittelijoille erittäin helppo noin 1,5 kilometrin pituinen reitti ja toinen hiukan vaativampi noin 4 kilometrin pituinen reitti. Aloitusajankohdan voi valita itse, ei ajanottoa. Kartat löytyvät laatikosta naisten saunan ulkokuistilta. Jokaisella rastipisteellä on kirjain, ja kun olet käynyt kaikilla rasteilla, saat selville minkä sanan kirjaimet muodostavat. Kaikkien talvilomalomakkeen sivustoilla www.kraftskidor.fi tai www.nok.fi täyttäneiden osallistujien kesken arvotaan palkintoja.
Järjestäjä: Kraft Skidor & Närpes OK
Tervetuloa mukaan, niin pienet kuin isommatkin osallistujat!


Keilahalli on avoinna talviloman aikana seuraavasti:
Maanantai      1.3               13.00-20.00
Keskiviikko     3.3               13.00-20.00
Torstai            4.3               13.00-20.00
Huom! Tee ennakkovaraus puhelimitse: 06-2243152

Uimahallin aukioloajat talvilomaviikolla:
Maanantai - perjantai klo 14-21
Lauantai klo 9-16