Olet tässä

Röda budbilar

Närpiön perusturvaosaston kuljetuspalvelujen hankinta

Tarjouspyyntö - tavaroiden kuljetus Vaasan keskussairaalan keskusvarastosta Närpiön terveyskeskuksen keskusvaraston kautta perusturvaosaston yksiköihin Vaasantien varrelle.

 

Hankkija:
Närpiön kaupunki/ Perusturvaosasto
Kirkkotie 2
64200  NÄRPIÖ
    
Yhteyshenkilöt: 
Susanne Hammarberg (terveyskeskuksen keskusvarasto puh. 040-6746011)
Marina Nordström (puh. 040-1600633)

Kuljetettavat tavarat:

Lähinnä vaippalaatikoita ja apuvälineitä, mutta mahdollisesti myös muita hoitotarvikkeita.

Mistä:

Tavarat kuljetetaan Vaasan keskussairaalan keskusvarastosta osoitteesta Liisanlehdontie 12 Vaasasta Närpiön terveyskeskukseen. Tavarat pakataan uudelleen ja kuljetetaan myöhemmin Närpiön terveyskeskuksen keskusvarastosta käyttäjille.

Mihin:

Tavarat kuljetetaan perusturvaosaston yksiköihin Vaasantien varrelle Närpiön keskustasta Pirttikylän keskustaan, ts. seuraaviin paikkoihin:
Alvina, Ylimarkun terveysasema, Solgärdet, Pirttikoti, Pirttikylän palvelukeskus ja Pirttikylän terveysasema. Jotkut yksiköt tarvitsevat tavarankuljetuksia harvemmin. Kuljetuksia tehdään noin 3-4 paikkaan viikossa.

Ajankohta:

Tavarat noudetaan joka maanantai klo 14.00 jälkeen Vaasan keskussairaalan keskusvarastosta ja kuljetetaan Närpiön terveyskeskuksen keskusvarastoon. Joka torstai klo 8.00 jälkeen, tavarat kuljetetaan Närpiön terveyskeskuksen keskusvarastosta perusturvaosaston yksiköihin Vaasantien varrelle Närpiön keskustasta Pirttikylän keskustaan. Tavaroiden on saavuttava Pirttikylän pääteasemalle viimeistään klo 14.00 torstaina. Kuljetuksia on tehtävä joka viikko, ts. jos tiistai tai torstai sattuu olemaan yleinen vapaapäivä, on sovittava, että kuljetus tapahtuu muuna viikonpäivänä. Ne kaksi viikkoa, jolloin Närpiön keskusvarastossa tehdään inventointia, ovat poikkeuksia: kesäkuun ensimmäinen viikko ja yksi viikko joulun/uuden vuoden aikaan, jolloin kuljetuksia ei tehdä. Kun varsinainen kuljettaja on poissa, on kuljetusyhtiön järjestettävä korvaava kuljettaja. Tarjoukset, jotka eivät pysty täyttämään kuljetusvaatimusta vuoden jokaisena viikkona (lukuun ottamatta kahta viikkoa, katso edellä), hylätään.

Määrä:

Tavaroiden tarve on noin 5-6 lavaa / viikko. Kuljetusauton on oltava riittävän suuri, jotta kaikki mahtuu kerralla. Kuljetettaessa perusturvan toimipisteisiin, voi joidenkin yksiköiden tilaus olla alle yksi lava, mikä voi vaikeuttaa jakamista yksiköille. Kokonaismäärä voi vaihdella yksiköiden kulutuksen mukaan.

Aika ja hinta:

Tarjousta pyydetään ajanjaksolle 1.1.2021 - 31.12.2021, optio lisävuodelle 2022. Hinta on ilmoitettava arvonlisäverottomana hintana euroissa / viikko ja alv ilmoitetaan erikseen.

Tarjouksen jättöpäivä:
Tarjous jätetään suljetussa kirjekuoressa merkittynä ”transporter” viimeistään perjantaina 4.12.2020 klo 15.45 osoitteeseen:

Närpiön kaupunki / Marina Nordström
Kirkkotie 2
64200 NÄRPIÖ
    

Tarjoukseen on liitettävä todistus maksetuista veroista ja työnantajamaksusta ja otetusta tapaturmavakuutuksesta. Tarjoukseen on liitettävä myös kopio voimassa olevasta tavaraliikenneluvasta. Liitteenä on oltava selvitys siitä, että yritys sisältyy ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin.

Närpiössä 5.11.2020

Marina Nordström
Perusturvaosaston talouspäällikkö