Käynnit kaupungintalolla ajanvarauksella

Käynnit Närpiön kaupungintalolla toteutetaan maanantaista 23.3. lähtien ajanvarauksella. Kävijöitä pyydetään tärkeissä asioissa ottamaan yhteyttä asianomaiseen viranhaltijaan sähköpostitse tai puhelimitse tapaamisen sopimiseksi.

Kaupungintalolla asioivien kehotetaan ensisijaisesti hoitamaan asiansa sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta.

Toimenpide tehdään tartuntariskin vähentämiseksi ja kaupungintalolla työskentelevän henkilökunnan terveyden suojaamiseksi. Useimmat asiat voi hyvin hoitaa sähköpostitse tai puhelimitse. Erikoistilanteissa on ymmärrettävää, että on tarpeellista tavata ja keskustella asiasta. Näissä tapauksissa varataan aika asianomaiselta viranhaltijalta.

Puhelin: 06 2249111
Sähköposti: staden@narpes.fi