Etsitään: Kaupunginjohtaja Närpiön kaupunkiin

Ainutlaatuinen tilaisuus johtaa kasvavaa maaseutukaupunkia!

Närpiön kaupunkia johdetaan suurella sydämellä. 
Meri ja luonto ovat aina lähellä, ja kaupungin ytimen muodostaa alati kehittyvä, moderni kaupan keskus.

Kaupunginjohtajana uskallat tehdä rohkeita päätöksiä ja luot uskoa tulevaisuuteen jokapäiväisessä työssäsi. Ymmärrät, miten poliittisesti johdetussa organisaatiossa työskennellään ja vastaat päätösten toimeenpanemisesta. Uskallat kantaa vastuuta ja haluat ohjata kasvavaa kuntaa kohti tulevaisuutta.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja dokumentoitua kokemusta johtamisesta sekä tuntemusta ja kokemusta kunnallishallinnosta. Ruotsin kielen taitosi on erinomainen ja suomen kielen taitosi on hyvä. Nautit keulakuvana toimimisesta ja olet hyvä luomaan suhteita. 

Hae viimeistään 5.4.2020 osoitteessa kuntarekry.fi

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja vastaa kysymyksiisi
Olav Sjögård, olav.sjogard@narpes.fi, 040 586 5816