Olet tässä

Uima-altaat, pukuhuoneet ja saunat

Iso uima-allas Lasten uima-allas Terapia-allas Poreallas
4 rataa á 25 metriä 10 m x 6 m 8 m x 8 m  8 - 10 hlö
Veden syvyys 1,20 - 2,05  Veden syvyys: 0,90 m syvin kohta  Veden syvyys 1,20-1,50 m Veden syvyys 1 m
Veden lämpötila 27-28 astetta Veden lämpötila  27 - 28 astetta.  Veden lämpötila  32 astetta. Veden lämpötila  34 astetta.

Uimahallilla on naisten ja miesten pukuhuoneet sekä liikuntarajoitteisille tarkoitettu pienempi pukuhuone, joita käytetään yhdessä samasta rakennuksesta löytyvän kuntosalin kanssa.

Tavallinen sauna (75 astetta) ja höyrysauna ovat käytettävissä sekä naisten että miesten suihkutiloissa.

Iso allas

Radalla 1 ja 2 isossa altaassa saa hyppiä ja leikkiä ohjeita noudattaen. Leikkiessä ja hyppiessä tulee ottaa muut altaan käyttäjät huomioon. Radat 3 ja 4 on varattu kuntouimareille.

Terapia-allas

Terapia-allas on rauhallisempi ja lämpimämpi ympäristö, ja tässä altaassa hyppiminen ja uimalasien käyttö on kiellettyä. Terapia-allasta käytetään kuntoutusaltaana ja monet yhdistykset järjestävät siinä vesijumppaa eri-ikäisille ryhmille. Allas on vapaasti käytettävissä silloin kun kurssi ei ole käynnissä. Altaan vapaat ajat voi tarkistaa kohdasta "aukioloajat". On hyvä muistaa että kurssien vapaaviikoilla (esim. koulujen loma-ajat) terapia-allas on enemmän vapaana, ja ajat voi tarkistaa uimahallilta.

Pikkuallas

Kaikista pienimmille uimahallilla kävijöille ja heidän vanhemmilleen/vastuuhenkilöille tarkoitettu allas. Pikkualtaasta löytyy norsun muotoinen liukumäki 0-9-vuotiaille. Pienemmät lapset eivät saa mennä yksin liukumäkeen, vaan vanhemman täytyy pitää/tukea pientä lasta liukumäessä.