Rampfeber Saranat ja sardiinit

08.11.2024 19:00 – 23.11.2024 21:30

Farssien farssi juhlistaa Närpes Teaterin 60-vuotisjuhlaa

Oletko koskaan miettinyt, mitä teatterin kulisseissa tapahtuu? Michael Fraynin palkittu näytelmä ”Saranat ja sardiinit” tarjoaa katsojille aidon kurkistuksen teatterielämään kulissien takana. Tätä maailman hauskimmaksi ja farssien farssiksi kutsuttua näytelmää on esitetty ympäri maailmaa.

Ruotsiksi näytelmää on esitetty nimillä ”Rampfeber” ja ”Kaos i kulissen”. Seuraa teatteriseurueen valmistautumista ensi-iltaan, joka lähestyy vauhdilla. Kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee pieleen: esineitä katoaa, näyttelijät saapuvat lavalle väärään aikaan, vuorosanat unohtuvat, ja kaikki käyttävät vääriä ovia. Miten tämä kaikki päättyy?

Tervetuloa naurun täyteiselle ja vauhdikkaalle illalle! Lavalla nähdään yhdeksän tuttua Närpes Teaterin kasvoa, jotka ovat valmiita esittämään teatterin 60-vuotisjuhlanäytelmän. Tämän esityksen ohjauksesta vastaa Tinja Sabel. Näytelmä esitetään ruotsiksi.

Ensi-ilta on 9. marraskuuta Frans Henrikson-salissa (Hotel Red & Green Närpiössä). Avoin kenraaliharjoitus edellisenä iltana.

Läs mera på Österbottens evenemang webbsida